Jsi slaboch, vzkazuje španělský bojovník Kleinovi

Historicky první slovenský bojovník, který se představil v kleci nejslavnější organizace UFC, Ľudovít Klein stále čeká na další příležitost ukázat znovu svůj atraktivní styl a připsat si další vítězství. Podle informací, které Kleinův tým poskytl, mu ze strany organizace byl nabídnut další zápas. Bohužel nabídku smetl ze stolu tým soupeře, který následně poslal slovenskému bojovníkovi ostrý vzkaz.

Tím, kdo se měl s Ľudovítem utkat, měl být neporažený španělský bojovník Ilia Topuria (10-0), který zatím v UFC absolvoval dva zápasy. V prvním zvítězil na body nad Youssefem Zalalem a ve druhém ukončil Damona Jacksona na KO v 1. kole. Poté, co se na veřejnost dostala informace, že právě Topuria měl odmítnout zápas se slovenským bojovníkem, dostal prý Španěl spoustu vzkazů od fanoušků Kleina. Topuria na tyto vzkazy reagoval zprávou, kterou Kleinovi poslal přes Instagram a kterou pětadvacetiletý Slovák zveřejnil.

„Nejdřív posíláš svoji d*vku, aby mě urážela. Pak posíláš i děti. Jsi slaboch. Někdo, kdo bral nebo bere steroidy, bude vždycky psychicky slabý. Jsi modrý pás v BJJ, já jsem tvůj mistr. Jsi odpad. Idioti jako ty mi zavazují tkaničky. Jdi do p*dele!“ vzkázal španělský bojovník Kleinovi.

Svou premiéru si Klein odbyl na turnaji UFC 253, když dokázal v prvním kole ukončit svým pověstným highkickem a následnou sérií úderů Novozélanďana Younga. Jedinou kaňkou na premiéře v UFC bylo nesplnění váhového limitu o dva kilogramy, což bylo způsobeno tím, že Klein vzal zápas jako náhradník na poslední chvíli.