KEITA vs PALEŠ: Na OKTAGON 38 uvidíme postojářskou přestřelku

Už 30.12.2022 se můžeme těšit na turnaj OKTAGON 38. Nyní byl oznámen další zápas, na který se všichni fanoušci rozhodně budou těšit.

„Největší bitva šampionů v postoji, jaká tu kdy byla,“ slibuje OKTAGON MMA. Losene Keita vs Milan Paleš v postoji. „Kat slovenských hvězd má před sebou 4. slovenského velikána v pořadí. Poté, co Keita dominoval nad Ryšavým, Paradeiserem i legendárním Buchingerem a projel lehkou divizí jako nůž máslem, se vydává na cizí půdu, aby v kleci smetl také v současnosti největšího slovenského stand up šampiona „Minčiho“ Paleše,“ informují promotéři.

Takové měření sil se původně neočekávalo. Vzhledem ke zrušení více duelů, ale organizátoři museli reagovat. Toto je jeden z výsledků. Bude to pořádná show. „Šampion pyramidy OKTAGON Underground: Last Man Standing, kde během jednoho večera porazil 3 světové špičky v K1. Slovenský šampion organizace ENFUSION v době, kdy byla nejuznávanější světovou organizací.  V pouhých 27 letech je nejlepší slovenský postojář Milan Paleš žijící legendou a pýchou nejen slovenské, ale celé evropské postojářské scény,“ píše OKTAGON MMA.

Nyní je jisté především to, že to bude fight, který přinese několik tvrdých úderů a jeden z kvalitních bojovníků bude odcházet jako poražený. Nebo nás čeká nerozhodný výsledek?

Photo credits: OKTAGON MMA