Kontroverzní Covington kritizuje Khabibovo shazování

Colby Covington na sebe opět upozornil, tentokrát se opřel do neporaženého Nurmagomedova, kterému vyčetl jeho drastické shazování.

Khabib do lehké váhy shazoval velké množství kilogramů, což je důvodem, proč nebyla váha nikdy jeho velkou kamarádkou. V minulosti zápasil o váhovou kategorii výš, ale i přes velké shazování se cítil v lehké váze daleko silnější. Při posledním, velmi diskutovaným vážením, bylo zřejmé, že se ruský šampion velmi trápí a váhový limit splnil s evidentně dost velkými problémy.

Covington má na Khabibovo shazování vlastní názor a tvrdí, že on sám je hlavním důvodem, proč Nurmagomedov nikdy nepřestoupil do welterové váhy.

„Shazuješ hodně kil, aby si měl potom výhodu nad těmi malými trpaslíky? Přijď bojovat do své skutečné váhy, jako správný chlap,“ řekl Covington pro Submission Radio. „Myslím, že já jsem tím hlavním důvodem, proč Khabib nikdy nešel do welterové váhy, proto shazuje tuny kil.  Je dokonce větší než já, ale já jsem skutečný bojovník, který zápasí ve své přirozené váze!“