Kozma odpovídá na výzvu Apolla: „Až ho porazím, otevře mi to dveře do světa,“ říká

Po dvou cenných vítězstvích v OKTAGONU si Brazilec Leandro Silva řekl o titul šampiona welterové váhy a směle vyzval současného držitele Davida Kozmu. Jak český šampion reaguje na tuto výzvu?

Tento zápas zatím nebyl oficiálně potvrzen, ale případnému souboji s „Apollem“ se Kozma rozhodně nebrání a věří, že případné vítězství nad bývalým bojovníkem UFC mu v jeho kariéře může znatelně pomoct.

„S největší pravděpodobností to bude můj příští soupeř, ale zatím nic potvrzeného od OKTAGONU nemám,“ řekl Kozma pro Fightclubnews.cz. „Bude to asi nejtĕžší zkouška kariéry, protože Apollo je zápasník svĕtových kvalit. Až ho porazím, tak mi to otevře dveře všude ve svĕtĕ. Takovou příležitost využiju.“

Dokonce i promotéři organizace OKTAGON MMA nastínili, že bychom se tohoto střetu dvou elitních bojovníků welterové váhy, mohli v budoucnu dočkat. Silva na tiskové konferenci po turnaji OKTAGON 21 řekl, že je schopen bojovat v průběhu dubna. Jak ale řekl David Kozma, na oficiální potvrzení si budeme muset ještě počkat.