Leo Brichta má nového soupeře! Do Brna ho přijede prověřit veterán Bellatoru

Sběratel bonusů Leo Brichta našel na blížící se turnaj OKTAGON 23 nového protivníka, kterým bude osmadvacetiletý rodák z Izraele s cennými zkušenostmi z Bellatoru.

Leo Brichta (7-3) je aktuálně čtyřkou žebříčku lehké váhy organizace OKTAGON MMA a na svém kontě má tři vítězství v řadě, které nasbíral za loňský rok. Brichtův styl patří k nejatraktivnějším na domácí půdě a jeho zápasy jsou vždy zárukou tvrdé podívané.

Český bijec je vycházející hvězdou československého MMA a díky jeho pověstným tvrdým úderům se mu většina protivníků v podstatě vyhýbá. Nyní ale našel velmi nebezpečného soupeře, jenž pro Lea představuje zatím největší výzvu kariéry.

Kirill Medvedovsky (12-8) sice prohrál tři z posledních čtyř zápasů, ale je nutno podotknout, že tyto prohry utrpěl v prestižních organizacích ACB a Bellatoru, kde odbojoval celkem čtyři zápasy.

Medvedovsky disponuje skvělými dovednostmi na zemi, kde utáhnul celkem sedm soupeřů a další tři ukončil na KO/TKO. Své zkušenosti hodlá využít už 1. května na OKTAGONU 23, kde se chce vrátit zpět na vítěznou vlnu a přerušit vítěznou šňůru českého borce!

Dokáže Leo Brichta projít peklem a ukořistit zatím největší vítězství a nebo se chytne do pasti izraelského tvrďáka?