Lohoré: Dokážu Silvu ukončit, stejně jako kohokoliv jiného. Budu lepší ve všem

Oblíbený francouzský bojovník se vrací zpět do akce.  Alex Lohoré vzal na poslední chvíli další velmi těžkou výzvu, kterou bude 30. ledna Brazilec Leandro Silva. Jak si Lohoré poradil s krátkou přípravou a jak by podle něj mohl zápas probíhat?

Lohoré nám znovu ukázal, že je pravý válečník a nevyhne se žádné velké výzvě. Pár dní před turnajem OKTAGON 21 totiž přijal nabídku na zápas s obávaným „Apollem“ Silvou, se kterým hodlá bojovat málokterý bojovník. Co říká Lohoré o svém novém soupeři?

„Silva je skvělý zápasník a pro mě velmi dobrý soupeř, protože se nebojí jít do války,“ řekl Lohoré pro Fightclubnews.cz. „Rozhodně tedy můžeme očekávat tvrdý zápas, na který se velmi těším.“

I přesto, že vzal přezdívaný „Da Killa Kid“ zápas s Apollem jen několik dní předem, tak tvrdí, že je neustále v tréninku a fyzicky bude připraven bez sebemenších problémů.

„Je to pro oba dva nabídka na poslední chvíli, ale já jsem se připravoval ještě předtím, než ten zápas byl oznámen,“ řekl Lohoré. „Neustále jsem v tréninku a udržuji se ve formě po celý rok. Tento zápas bude na tři kola po pěti minutách a na to jsem připraven vždycky, takže to pro mě nebude žádný problém. Jsem na tento zápas extrémně natěšený.“

Brazilec Leandro Silva je bývalým zápasníkem UFC, kde nasbíral několik velmi cenných zkušeností. S tím si ale Lohoré neláme hlavu, jelikož pevně věří svým dovednostem a silné mysli. V zápase dokonce slibuje daleko lepší výkon než posledně.

„V zápase budu lepší úplně ve všem,“ dodal Lohoré. „Jsem mladší, vyšší a silný. Mám také silnou mysl, což je zásadní. Dokážu ho jak knockoutovat, tak i uškrtit. Jsem schopen totiž ukončit úplně kohokoliv. Záleží pouze na tom, co mi v zápase dovolí udělat. Já bojuji s chladnou hlavou, neútočím bezhlavě jako pitbul. Tento zápas bude daleko lepší než ten předchozí.“

Turnaj OKTAGON 21 tak nabídne další velmi zajímavý mezinárodní souboj, který na domácí půdě strhne velkou pozornost. Odnese si Apollo Silva další cenný skalp nebo půjde vítězství za francouzským bojovníkem Alexem Lohorém?