Mám tvrdou hlavu a nebojím se pobít, hlásí před finále Výzvy Zajac

Již tuto sobotu bude znám v pořadí pátý vítěz projektu OKTAGON Výzva a i tentokrát to bude slovenský bojovník. Ke čtveřici Boráros, Krištofič, Ryšavý, Szabová se připojí buď Roman Paulus nebo Tomáš Zajac.

„S Romanem jsme trávili na vile při natáčení hodně času. U všeho, co se semlelo, jsme vlastně byli spolu. Beru ho jako kamaráda, ale jak začal prohlašovat i on, kamarádství teď musí stranou,” popisuje své pocity Tomáš Zajac. “Praštit kamaráda není jednoduché, ale jestli on je schopný dát emoce stranou, výrazně mi to ulehčuje, takže mi to vyhovuje,” dodává.

V přípravě na zápas pracoval především na postoji v Elite Gym Trenčín, dále se připravoval i v Topolčanech nebo domovských Bánovcích nad Bebravou.

“Ukončím ho před limitem,” prohlásil koncem minulého týdne mladší z finalistů pátého ročníku Výzvy Roman Paulus na adresu svého soupeře-. Už se o to pokoušelo dost lidí, ale dopadli špatně, takže jsem zvědavý, co Roman proti mně předvede. Mám tvrdou hlavu a nebojím se pobít,” vzkazuje sebevědomě Zajac.

“Roman má dobrý postoj, rychlé ruce i nohy, je to komplexní zápasník, ale to jsem přece i já. Předvedeme pěkný a kvalitní zápas,” věří Zajac. “Výkonnostně jsme na tom podobně, budu mít výškovou převahu. V můj prospěch by mohlo hrát i to, že jsem v rámci Výzvy dozápasil mnohem víc kol. Tak či tak, bude to nejtěžší zápas mé kariéry,” ví Tomáš Zajac.

Finále pátého ročníku OKTAGON Výzvy je na programu v sobotu 21. listopadu na turnaji OKTAGON 18 v Brně.