Marek Bartl zhodnotil zápas s Ryšavým, a také vysvětlil, proč nenastoupil na vyhlášení

Marek Bartl reaguje na svou poslední porážku s Karolem Ryšavým a zároveň podává jasný důvod, proč jsme ho neviděli během vyhlášení vítěze.

Souboj Bartl vs. Ryšavý nabídl přesně to, co mnozí fanoušci od této bitvy očekávali. Zápas se totiž rozjel ve velmi vysokém tempu a přinášel mnoho zajímavých momentů, kdy nechyběly tvrdé údery, pokusy o submise nebo výborná práce na zemi. Vítězství si nakonec připsal Karol Ryšavý, který svého rivala z OFA porazil na body.

Do zápasu dali oba borci naprosto vše, což bylo po skončení třetího kola jasně vidět. Marek Bartl byl dokonce tak vyčerpaný, že byl ihned po zápase naložený do sanitky, a proto se nezúčastnil vyhlášení.

„Hned po zápase mě brali do sanitky, proto jsem nenastoupil na vyhlášení. Museli mě totiž ihned odvést na vyšetření hlavy, jelikož mi hodně krvácelo z ucha a neměl jsem žádnou rovnováhu. Nyní jsem ovšem v pořádku,“ vysvětlil Bartl na svém Instagramu.

Tato bitva byla už před zápasem poměrně dost vyhrocena, jelikož se do sebe oba bojovníci směle opřeli. Podle Bartla si ale veškeré spory vyříkali právě v kleci a po zápase si také vše v poklidu vysvětlili. Válka to ale byla velmi nelítostná a atraktivní, za což je Marek velmi rád.

„Zápas jsem si užil, alespoň první kolo, jelikož od druhého si už nic nepamatuju, protože se mi motal celý svět a jel jsem na autopilota. Myslím si, že to však splnilo očekávání. S Karolom jsme si vše po zápase vyříkali a samozřejmě mu gratuluji k vítězství. Teď je na čase, abych si užil léto a svého syna,“ dodal Bartl.