Martínek vs Pešta na OKTAGON 15: Kdo bude „BADDEST MAN“ domácí scény?

OKTAGON 15: Martínek vs. Pešta

Těžká váha, kategorie největších a nejtvrdších obrů, zažije na domácí půdě duel, jaký tu ještě nebyl a doslova dárek pro fanoušky. V kleci OKTAGONU, na dlouhodobě očekávaném patnáctém galavečeru organizace se proti sobě v titulové bitvě postaví šampion a bývalý hokejista Michal Martínek a druhý český bojovník, který kdy okusil nejprestižnější UFC, Viktor Pešta.

„Je o fantastický zápas, o kterém osobně mluvím déle než rok. Teď byla jediná možnost ho uskutečnit,“ komentuje duel světového kalibru promotér Ondřej Novotný.

Těžká váha patří už dlouhodobě k těm divácky nejatraktivnějším. Ať už mluvíme o MMA, boxu či například Judu. Aby taky ne, v kleci bude stát přes 200 kilo živé hmoty.

Na jedné straně Michal Martínek, bývalý profesionální hokejista, který v létě okusil zápas v Las Vegas, kam si ho pozval samotný prezident UFC Dana White.

Viktor Pešta se zase jako druhý Čech dostal do nejprestižnější organizace svět, kde střetával elitu tohoto sportu.

„Na nabídku zápasu sem kývnul takřka okamžitě a bez zaváhání. Je to pro mě velká čest. Viktora sleduji už dlouho a v UFC jsem mu fandil. Nyní mám možnost se s ním utkat v kleci a před domácím publikem v Praze,“ komentuje duel Martínek.

„Moc se na to těším. S Čechem jsem ještě neprohrál a vlastně ani už dlouho nezápasil. Bude na mě zvýšený tlak, protože lidé říkají, že musím vyhrát. Bude to super  zápas a zážitek,“ říká Pešta.

Oba ještě s žádným českým soupeřem neprohráli, což se ale už 9. 11. v pražské O2 aréně změní, když oba před Zápasem Století Végh versus Vémola nastoupí.