Meloun se v létě vrátí zpět do klece! Na Štvanici ho prověří nebezpečný Chorvat

Miloš Petrášek je po téměř dvouroční pauze oficiálně zpět a už na konci července se představí na turnaji OKTAGON 26, kde se v polotěžké váze střetne s chorvatským bojovníkem.

Oblíbenec domácího publika Miloš Petrášek se po třech porážkách v řadě rozhodl pro přerušení kariéry, kdy byl rok a půl bez zápasu. Přezdívaný Meloun se však udržoval neustále v tréninku, a dokonce pomáhal v přípravě domácím hvězdám, jako je Jiří Procházka, Michal Martínek nebo Karlos Vémola.

Chuť do zápasení však Petráška v žádném případě nepřešla a nyní nastal čas, aby se tento sympaťák vrátil znovu do klece a naskočil zpět do vítězného sedla. Na očekávaném letním turnaji, jenž se tradičně uspořádá 24.7.2021 na pražské Štvanici, se Melounův comeback uspořádá v plné parádě, a dokonce už zná jméno svého soupeře.

Proti českému bojovníkovi se postaví Vlado Neferanovic (6-6), který má aktuálně dvě porážky v řadě, což znamená, že se také touží odrazit od nepříznivých časů a po delší době zase okusit sladký pocit vítězství.

Neferanovic ale rozhodně nebude pro Miloše žádnou snadnou kořistí. Chorvatský bijec totiž na svém kontě má celkem šest vítězství, ze kterých si připsal pět ukončení před limitem, kdy tři své soupeře knockoutoval a další dva utáhnul na submisi. Teď má před sebou jasný cíl, připsat si cenné vítězství a nejlépe další předčasné ukončení.

Zápas Petrášek vs. Neferanovic je zárukou skvělé podívané, jelikož oba dva mají ve zvyku své soupeře ukončovat před limitem a navíc si ani jeden z nich nepřipouští další porážku. V sázce je totiž hodně, na jedné straně bude obrovská radost a úleva a na té druhé další hořká pilulka v podobě bolestivé porážky.