Melvin Mané jde do boje! Čeká ho premiéra v MMA

Melvin Mané na sebe poprvé upozornil v projektu OKTAGON Underground, kdy precizním výkonem porazil postojářskou legendu Tomáše Hrona. Nyní se chystá zazářit i v MMA, ve kterém jej už za několik dní čeká premiéra.

Mané má ve svém mladém věku bohaté zkušenosti z postojářských disciplín, ve kterých odzápasil okolo dvacet soubojů. Je mistrem České republiky v thajském boxu a mezinárodní šampion v K1.  Teď je ale čtyřiadvacetiletý zápasník připraven naplno přejít do smíšených bojových umění a v organizaci OKTAGON MMA míří až na vrchol těžké váhy.

„Chci teď rozhodně zápasit v MMA. Od Undergroundu se tomu věnuji opravdu hodně a myslím, že mi to jde dobře. V budoucnu by se mi určitě líbil titul,“ prozradil Mané v pořadu MMA Letem světem.

Mané se představí už 21. listopadu na turnaji OKTAGON 18, kde ho v kleci přivítá maďarský bojovník Andras Hegedüs.

Hegedüs má na svém kontě tři profesionální zápasy v MMA, ze kterých dvakrát vyhrál a jednou odcházel jako poražený. Původně začínal ve střední váze, ale postupně přešel až k té nejtěžší. Maďarský bojovník sice není úplně aktivním zápasníkem, ale ve smíšených bojových uměních se pohybuje už dlouho. První zápas měl v roce 2011, ale mezi zápasy měl vždy velmi dlouhou pauzu.

Hegedüs už čtyři roky nezápasil, a tak bude pro Maného velkou neznámou, v jaké formě Maďar nastoupí. Mané se chystá výrazně zamíchat kartami těžké váhy a jeho první velký krok jej čeká už za několik dní. Podaří se mu předvést další skvělý výkon a připsat si první vítězství v MMA?