Michal Konrád: Rád bych se vrátil na půdu OKTAGONU (INTERVIEW)

Michal Konrád

Jednou z hlavních postav turnaje FABRIQ MMA, který proběhne již 25. února 2023 v Nitře, bude zkušený český bojovník Michal Konrád. Jeho soupeřem bude Magomed Kadimagomedov.

Jak se těšíš na první zápas v letošním roce? Jak jde zatím příprava?

Na zápas se samozřejmě těším, jako vždycky. Teď jen přežít tu dietu (smích). Před pár dny jsem se vrátil z Trnavy, kde jsem se připravoval ve Spartakus Fight Gymu. Příprava skvělá, byl jsem tam týranej jak pes, ale tak to má být. 

Soupeř má 3-0, porazil třeba Pauluse, co od něj očekáváš? 

Soupeřovo skóre není nic, co bych řešil. Ani to, že porazil Romana Pauluse pro mě není směrodatné. Soustředím se čistě na sebe a očekávám kvalitní souboj. 

Jaký je tvůj plán pro letošní sezonu?

Plán pro letošní sezonu je jasný – zápasit co nejvíc a udělat hezkou šnůru výher. Rád bych se vrátil taky na půdu OKTAGONU. To se mělo stát už teď v Mnichově, ale bohužel to nevyšlo. Nechtěl jsem být bez zápasu, protože už jsem delší dobu v tréninku. Naštěstí se naskytla možnost zápasit na Fabriqu, a tak nemusím čekat až do dubna. Pak bych chtěl určitě mít zápas v Liberci a stihnout toho letos co nejvíc. 

Trénuješ i Martina Fenina, co říkáš na jeho posun? Jak mu to jde? 

S Fénou občas makáme společně, primárně se mu ale věnuje Pepa Král. Posun tam určitě za tu dobu je, toho si nejde nevšimnout. Opravdu maká, dře a dělá pokroky. 

Photo credits: OKTAGON MMA, source of text OS,PR+CO