Michal Konrád: Soustředím se čistě na sebe. Rád bych se vrátil na půdu OKTAGONU

Michal Konrád

Český bojovník Michal Konrád již brzy vstoupí do roku 2023. Na druhém turnaji organizace FABRIQ MMA ho čeká náročná překážka. Jeho soupeřem bude Magomed Kadimagomedov. V exkluzivním rozhovoru jsme si Michalem promluvili o různých tématech.

Jak se těšíš na první zápas v letošním roce? Jak jde zatím příprava?

Na zápas se samozřejmě těším, jako vždycky. Teď jen přežít tu dietu (smích). Před pár dny jsem se vrátil z Trnavy, kde jsem se připravoval ve Spartakus Fight Gymu. Příprava skvělá, byl jsem tam týranej jak pes, ale tak to má být. 

Soupeř má 3-0, porazil třeba Pauluse, co od něj očekáváš? 

Soupeřovo skóre není nic, co bych řešil. Ani to, že porazil Romana Pauluse pro mě není směrodatné. Soustředím se čistě na sebe a očekávám kvalitní souboj.

Jaký je tvůj plán pro letošní sezonu?

Plán pro letošní sezonu je jasný – zápasit co nejvíc a udělat hezkou šnůru výher. Rád bych se vrátil taky na půdu OKTAGONU. To se mělo stát už teď v Mnichově, ale bohužel to nevyšlo. Nechtěl jsem být bez zápasu, protože už jsem delší dobu v tréninku. Naštěstí se naskytla možnost zápasit na Fabriqu, a tak nemusím čekat až do dubna. Pak bych chtěl určitě mít zápas v Liberci a stihnout toho letos co nejvíc. 

Trénuješ i Martina Fenina, co říkáš na jeho posun? Jak mu to jde? 

S Fénou občas makáme společně, primárně se mu ale věnuje Pepa Král. Posun tam určitě za tu dobu je, toho si nejde nevšimnout. Opravdu maká, dře a dělá pokroky. 

Photo by OKTAGON MMA, Interview w/OS+CO