Mike Chandler je přesvědčen, že Oliveiru ukončí hned v prvním kole

Michael Chandler vidí průběh titulového zápasu s Charlesem Oliveirou jasně ve svůj prospěch a dokonce věří, že zápas ukončí velmi rychle.

Bývalý šampion Bellatoru zavítal do UFC už minulý rok, kdy sloužil jako náhradník za případné zranění jednoho z účastníků titulové bitvy Nurmagomedov vs. Gaethje. K žádnému zranění ovšem nedošlo, a tak si Chandler na svůj debut počkal až na začátek roku 2021, kdy se utkal s nebezpečným Danem Hookerem, kterého knouckoutoval už v prvním kole.

Tento výkon vynesl „Iron Mikovi“ hned titulový souboj o pás šampiona lehké divize, ve kterém se tuto sobotu 15.5.2021 střetne s rozjetým Charlesem Oliveirou. I přes fantastickou formu brazilského borce však Chandler věří, že z klece odejde jako šampion, a dokonce si připíše další vítězství na KO.

„Oliveira se probudí až poté, co budou rozsvícena všechna světla a já budu po vítězství stát na kleci s připnutým pásem šampiona.“ prozradil Chandler. „Moje predikce zní jasně, skončí to v prvním kole. Rovněž předpovídám, že konec roku 2021 bude naprosto fenomenální.“