My máme takové Vánoce pořád, reaguje na Rakice Procházkův trenér

Rakicův trenér Babak Nejad v minulých dnech ostře zkritizoval UFC za to, že upřednostnila pro Dominicka Reyese Jiřího Procházku, právě před Aleksandarem Rakicem. Není to ale tak docela pravda. Rakicovi byl duel s bývalým titulovým vyzyvatelem a dvojkou polotěžké váhy Dominickem Reyesem nabídnut, jenže na leden, jak informoval web mmashorties.cz, což se jeho týmu nezamlouvalo.

“To je moc brzo po Vánocích a během nich jsme přece s našimi rodinami,” ozvalo se z Rakicova týmu. Když tak rakouský borec odmítl, další telefonát z UFC mířil za Procházkou. A nakonec je z toho namísto ledna únor.

Na adresu Rakicova trenéra se vyjádřil i Procházkův trenér Martin Karaivanov. Na Facebook napsal: “K tomu bych dodal jen jedno – my měli posledních 5 let zasrané Vánoce taky. Stejně jsme však nastupovali pravidelně 31.12. na RIZIN New Years Eve. Znamenalo to každý rok zásah do svátků. Odlétali jsme 26.12. ráno do Japonska, což znamenalo být 25.12. večer v Praze. Rozjebaný Vanoce a oslavy Silvestra v autobusu při cestě na hotel…“

I když Rakicův tým prská na všechny strany a opouští síru, je to Jiří Procházka, který se v únoru utká s Reyesem ve veledůležitém zápase.