NA SPARTĚ VYPUKNE PEKLO

Předběžné registrace mezinárodního turnaje Mistrovství České republiky v disciplíně K-1 s úterní půlnocí skončili. Aktuální rozpis eviduje 186 zápasníků. Již teď můžeme říci, že se jedná o historicky největší MČR v K-1, která organizace ČSFu zažila. Jistě tomu prospěly změny v rámci finančních odměn pro dospělé kategorie či zrušení startovného. Ne menší zásluhu má jistě společnost Yangame Group a.s., která se chopila organizace již v letech předešlých a jako hlavní ceny dodává pro vítěze krásné amatérské „old school“ pásy.

Jistě příjemnou další novinkou je to, že si můžete krásně z domova vsadit.Tuto službu zprostředkovává společnost Sazka bet – více informací jak postupovat naleznete na tomto linku – http://mistrk1.cz/index.php/sazky-na-zapasy.html.
Na startovní listině jsou vidět jména, které přijdou obhajovat loňská vítězství např. Marian Tůma, Petr Kareš, ukrajinec Bogdan Moroz, Anatoli Hunanyan, Gor Harutjunjan a Lucie Mudrochová. Mimo to se přihlásil profesionální zápasník Jakub Gazdík či Georgij Fibich.

Přijedou zápasníci ze Slovenska, Ukrajiny, Maďarska, Litvy, Rakouska, Německa a Polska. Samozřejmě správné roztřídění zápasníků se dozvíme až v pozdních pátečních hodinách, když budou všichni zápasníci řádně odprezentováni. Je takovým nepsaným pravidlem, že skoro vždy někdo neudělá váhu či vůbec nedorazí, i když se registroval.
Pevně věříme, že pásy , v co největší míře, zůstanou v ČR a uvidíme skvělé zápasy. Máme připravené 3 ringy a 19 rozhodčích.

Zápasy začnou dle harmonogramu a to od sobotní 8 hodiny ráno. Galavečer, ze kterého je pořadatelem povinně vypuštěna helma, začíná v 19 hodin. Pro diváky je připravené vstupné v rozmezí 99 – 199 Kč (http://www.ticketstream.cz/czts/site.frame.jsp?thread=).
Těšíme se na účast zápasníků, trenérů i diváků.

Alena Holá
Ředitelka turnaje
www.mistrk1.cz
www.csfu.cz

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here