Nate Diaz tvrdí, že má hodně zajímavou nabídku od UFC

Je to pár dní, co kolem nás prosvištěly informace o zamýšleném souboji Tyron Woodley vs. Nate Diaz a kolik si údajně měl Diaz říct peněz za tento zápas. Nyní se ale vyjadřuje napřímo k něčemu úplně jinému.

„UFC mi nabídlo titulový zápas v jakékoliv váhovce. Za mě je to v poho, když to udělaj správně, dám jim šanci. Pro tuhle chvíli ale hurá na další sport.“

Toto vyjádření na Twitteru, podpořené dvěma emotikony boxerských rukavic, vzbudilo velkou pozornost, ale nebylo odeslané do světa jen tak. Neboť, jak jste se mohli dočíst i na našich stránkách, Diaz napsal tweet poté, co se objevily zprávy o případném boxerském zápase Pacquiao vs. McGregor.

Box se v Diazově světě neobjevuje jen tak náhodou, protože ještě před mediálním šílenstvím MayMac si Nate na začátku letošního roku požádal o vydání boxerské licence ve státě Nevada. Již tehdy Floyd Mayweather prozrazoval, že se mu Diaz svěřoval s tím, jak je nespokojený s neaktivitou v UFC poté, co měl druhý zápas s Conorem McGregorem. Na základě toho si Diaz nechal zřídit boxerskou licenci, a to zhruba dva měsíce po McGregorovi.

Nyní zpět k první větě z tweetu, která je nesmírně zajímavá. Diaz si po dvou zápasech s McGregorem uvědomil svoji cenu, ze které nehodlá evidentně ustoupit, protože jak nepřímo naznačuje ve svém krátkém vyjádření, do klece by nastoupil, kdyby to pro něj dávalo smysl. Patrně největší smysl by v jeho očích dávalo ukončení trilogie s McGregorem, které by oba jistě dokázali pořádně zpropagovat, obzvláště když by tentokrát mohlo jít o titul UFC v lehké váze. Právě to je divize, ve které Diaz v drtivě většině své kariéry zápasil, přestože oba duely s McGregorem byly ve welteru.

Pokud je doslova pravda to, co o nabídce UFC řekl Nate Diaz, znamená to v podstatě, že by měl Tony Ferguson coby prozatímní šampion lehké váhy smůlu, kdyby došlo na oboustrannou dohodu o podmínkách zápasu McGregor vs. Diaz III.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here