Návrat na vítěznou vlnu, dominance a také ukončení před limitem. To nabídl další turnaj UFC

V noci ze soboty na neděli proběhl v Abu Dhabí další galavečer UFC. Celá karta nabídla dohromady jedenáct zápasů, přičemž hlavním vrcholem bylo dominantní vítězství Holly Holm.

Naprostá převaha! Přesně takhle by se dal nazvat výkon bývalé šampionky bantamové váhy Holly Holm, která včera jasně a s přehledem porazila na body Irene Aldanu. Osmatřicetilétá Holm tak ukázala, že do této divize hodlá ještě velmi hlasitě promluvit.

Na body stejně tak zvítězil i Carlos Felipe, který si po své první porážce v kariéře se Sergeyem Spivakem, poradil s Yorganem De Castrem a vrátil se tak na vítěznou vlnu. Zároveň si touto výhrou vylepšil své skore na 9-1.

Zelené políčko si také připsala holandská bojovnice Germaine de Randamie. I přesto, že je přezdívaná „The Iron Lady“ známá jako mistryně knockoutů, si tentokrát na své konto připsala první vítězství na submission. Ve třetím kole poslala ke spánku Juliannu Penu poté, co ji nasadila škrcení.

Na hlavní kartě jsme mohli vidět i dvě ukončení na TKO a to dokonce ve stejném kole. Dusko Torotovic ukončil ve druhém kole Dequana Townsenda a Kyler Phillips porazil Camerona Elsa po sérii tvrdých loktů, které musel přerušit rozhodčí.

Nesmíme ovšem zapamenout na výhru legendárního Carlose Condita, který po šňůře pěti porážek v řadě, konečně zvítězil. Po uplynutí všech tří kol zdolal poměrem 3-0 na body  Courta McGeeho a po bezmála pěti letech pocítil chuť vítězství.

Čtvrté vydání turnaje pod názvem UFC Fight Island, nabídlo několik pěkných zápasů. Už za týden se však můžeme těšit na další. 10. října se v hlavním zápase tentokrát představí mužská bantamová váha, a to Marlon Moraes proti Corymu Sandhagenovi.