SKANDÁL V UFC !!!

„Jakmile je někdo testován pozotovně na stereoidy, tak by měl mít doživotní trest a nikdy by již neměl bojovat. Když berete anabolika, tak je berete dlouho a je to droga“ nechal se Silva slyšet v rozhovoru v říjnu a nyní bude čelit nejen trestu za prokázané použití drostanolonu, který dle odborníků indikuje použití anabolických steroidů stejně jako androsteronu a jistou formu testosteronu.

Ale především bude čelit svému výroku a stejně tak své pověsti dokonalého sportovce, který se v minulých dnech zastával i šampióna Jonese, když říkal, že každý může mít problém a že byť on nikdy nic podobného neudělal, tak má pro Jonese pochopení.

Disciplinárka zasedne a pakliže se výsledky potvrdí, tak Silva dostane trest prvohříšníka a to je 9 měsíců. Zajímavé bude jeho vysvětlení, které bude nejspíše směřovat k použité léčbě po zranění nohy, což se dá pochopit, ale je jisté, že to bude o velkém dokazování.

S největší pravděpodobností však očekávám, že Silva bude hájit svůj vysoký kredit a odkaz tím, že nevěděl, že přípravky na léčbu toto způsobí a že odejde do zápasového důchodu. Osobně by mě to moc mrzelo, ale dle mého názoru se dá čekat, že triologii s Weidmanem již tento fenomén nedokončí!

Diaz je pro změnu pozitivně testován na zbytky mariuhany. Potřetí u stejné komise a zatímco po UFC 143 sklidil roční trest po prohraném utkání s Conditem, tak nyní se dá očekávat i doživotní zákaz. Což by samozřejmě platilo pro Nevadu.

Oba borci byli testováni třikrát 9/1, 19/1 a 31/1. Testy z 19/1 a jejich výsledky zatím nejsou k dispozici. UFC se vyjádřilo k oběma případům, že má striktní pravidla proti používání jakýchkoliv zakázaných látek a že oba borci budou vyšetřováni. Slyšení má proběhnout 17.2.
UFC zároveň okamžitě zvažuje, že by Silvu odvolalo z vedení týmu v reality show TUF.

Je tedy možné, že zápas s titulem „RISE OF LEGEND“ bude nakonec místo jejich znovuzrození znamenat definitivní pád. Pro UFC i všechny fanoušky by to bylo docela tragické rozuzlení tohoto duelu!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here