„Někteří kluci mají z Monstera strach. Jeho sparingy jsou příliš tvrdé,“ zní z polského Ankosu

Petr Kníže v rámci přípravy na Itala Fusiho vyrazil na několikadenní kemp do věhlasného polského gymu Ankos MMA, kde si evidentně získal dost velký respekt.

Nestárnoucí veterán československé scény Petr Kníže (11-1), se po bezmála dvou letech vrací zpět do klece, kdy v hlavním zápase turnaje OKTAGON 23 bude čelit nebezpečnému Andrea Fusimu, který má za sebou zkušenosti z Bellatoru.

O Petrovi Knížeti je známo, že i přes jeho věk, dokáže s mladými a talentovanými bojovníky držet bez problémů tempo, a dokonce těmto klukům nahání hrůzu. Podle mnohých je sparing z Monstrem doslova za trest, což potvrdil i jeden z předních trenérů Ankosu MMA.

„Petrovy sparingy jsou tvrdé, možná až moc a někteří kluci s ním nechtějí trénovat, protože z něj mají strach,“ prozradil trenér Ankosu Andrzej Koscielski. „Petr totiž dělá všechno naplno a na sílu, je to prostě Monster.“

Stejně bolestivé zkušenosti s Monstrem má i slovenský tvrďák Tomáš Bolo, který přiznal, že by se případnému zápasu s Knížetem raději vyhnul.

„Vždycky jsem si říkal, že s tímto chlapem bych si chtěl jednou zazápasit, ale teď, když s ním trénuji, tak bych s tímto chlapem rozhodně zápasit nechtěl,“ řekl Tomáš Bolo. „Je to prostě tvrďák, stará škola. Když jsem s ním spároval, tak se mi pokaždé něco stalo.“