Nick Diaz přijal roční trest USADA, ten vyprší už za 9 dní

Populární bratři ze Stocktonu můžou znovu zápasit. Starší z bratrů Diazů si již odpykal další trest od USADA. Kontroverzní zápasník má s protidrogovou agenturou dlouhodobé problémy, ale teď se zdá, že se může vrátit zpět do klece.

V pondělí organizace pro testování drog oznámila, že Nick Diaz přijal roční trest za porušení pravidel o místě svého pobytu, který se datuje na duben 2017. Bývalý šampion Strikeforce v letech 2016 až 2017 neuvedl agentuře své současné bydliště a tak nemohlo dojít ke kontrole na zakázané látky. Akumulace tří špatně ohlášených míst pobytu představuje porušení antidopingové politiky. Navzdory tomu, že Diaz zůstal ve zkušební fázi, nebyl po zbytek roku 2017 nijak testován. V prvním čtvrtletí letošního roku byl testován poprvé po dvou letech.

Protože Nickův trest začal platit 19. dubna minulého roku, bude se moci vrátit do oktagonu nejpozději za deset dní. Diaz nezápasil od 31. ledna 2015, kdy prohrál jednomyslným rozhodnutím s Andersonem Silvou na turnaji UFC 183. Výsledek zápasu byl později změněn na no contest. Silva byl usvědčen z dopingu a Nick Diaz z užívání marihuany.

Obrovské množství obdivovatelů má na sociálních sítích Nick Diaz. Úžasný boxer, černý pás v brazilském jiu-jitsu. Milovník „stocktonských facek“ vždy přivedl k obrazovkám spoustu fanoušků a my můžeme jen doufat, že marihuanové dýchánky nezabrání Diaozvi k dalším sportovním úspěchům.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here