NOVÁ APLIKACE OKTAGONU: VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ

rychlé foto pro web,Image: 555709380, License: Rights-managed, Restrictions: Při použití tohoto snímku povinnost uvést kredit ve formě: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia, Model Release: no

OKTAGON představil na úterní tiskové konferenci vedle ambiciózních plánů na podzimní sezonu také zbrusu novou aplikaci pro chytré telefony a exkluzivní prémiový klub pro nejvěrnější fanoušky.

Aplikace přináší přehledné informace o nadcházejících turnajích, bojovnících a veškerém dění kolem OKTAGONU. Vedle psaných článků obsahuje i videoportál, kde fanoušci najdou všechna videa OKTAGONU přehledně na jednom místě.

Pro fanoušky, kteří na turnaje fyzicky nedorazí, nabízí aplikace soupis nejbližších OKTAGON barů, které budou turnaje vysílat a zároveň i možnost sledovat turnaj skrze placený kanál PPV. Sekce živého vysílání nabídne nejen turnaje OKTAGONU, ale i menších organizací, například galavečer Dracula Fight Night, plánovaný na 3. října 2020.

Novinkou jsou také všemožné statistiky z jednotlivých zápasů, které mohou uživatelům pomoci třeba při kurzovém sázení. Počty úderů, úspěšnost takedownů, kontrola v kleci nebo pokusy o submise. OKTAGON totiž za pomoci sledovaných statistik pracuje společně s partnerem, sázkovou kanceláří Tipsport, na rozšíření kurzových příležitostí na jednotlivé zápasy MMA.

S novou aplikací přichází i možnost stát se členem exkluzivního OKTAGON Clubu. Ten je navržen pro nejvěrnější fanoušky a přináší mnoho výhod. Členové OKTAGON Clubu získají exkluzivní přednostní přístup k nákupu vstupenek na všechny nadcházející turnaje. K dalším benefitům členství patří Pay per view na dva turnaje Prime zdarma každý rok, přístup do projektu #SOKTAGONEMDOFORMY, bonus na sázení u Tipsportu či balíček sběratelských kartiček a další dárky.