Nové Reindersovy zbraně Fajk a Gabal, seznamte se

OKTAGON 18 v Brně se blíží a nebyl by to André Reinders, aby neměl ten večer napilno. Na sobotní turnaj dovede ke kleci další čtyři své bojovníky. Hned dva z nich jsou novými jmény na scéně, úspěšný trenér je fanouškům představuje.

Jednadvacetiletý Peter Gabal se pyšní rychlými highkicky a opravdu tvrdými údery. Bojuje v obráceném guardu, čímž může vyvést z míry nejednoho protivníka. Jeho největším úspěchem je druhé místo na mistrovství světa IMMAF 2018. Svou premiéru mezi profesionály zvládl a v březnu letošního roku si připsal první vítězství.

“Peter přináší na půdu OKTAGONU nový a svěží vítr. To samé platí o Janu Fajkovi. Získal několik titulů mezi amatéry a teď jsou oba připraveni se ukázat na profesionální scéně v tom nejlepším světle,” popisuje své dva talentované svěřence André Reinders.

“Oba jsou jako houba. Na každém tréninku nasávají nové informace a každým dnem se posouvají obrovsky rychle nahoru. Jsou odhodlaní a tvrdě makají,” hovoří Reinders o jejich kvalitách.

Jan Fajk je několikanásobný amatérským mistrem republiky. “Svými zkušenostmi z amatérského pole dokážou předčit celou řadu profesionálů. Jejich silné stránky nebudu prozrazovat, můžu vám ale slíbit, že oba předvedou skvělé zápasy,” zve André diváky ke sledování sobotního turnaje OKTAGON 18.

Zápasy Jana Fajka s Michalem Dubou i Petera Gabala s Martinem Muchou jsou na programu v rámci předzápasů, které uvidíte pouze na PPV. Reindersův tým je navíc na posledních akcích velmi úspěšný. Naposledy některý z jeho bojovníků prohrál v rámci třetího turnaje série Underground, když Václav Holota nestačil na Jakuba Klaudu. Od té doby jsou jeho svěřenci stoprocentní.