OKTAGON 10: Deák bude v O2 aréně krotit rebela a Bestii z USA

Soupeřem Deáka bude americký rebel – nezískal titul, tak poslal k zemi alespoň ring girl

Tomáš Deák (18-9-1) vs. Andrew „The Beast“ Whitney (16-6)

Momentálně jediný světový šampión z československé MMA scény zná jméno soupeře pro jeho exkluzivní galapředstavení v O2 aréně, kde ho čeká nejspíš poslední zápas před domácími fanoušky, než se přestěhuje do jedné z elitních světových organizací, třeba UFC.

Slovenského šampióna uznávané ruské organizace Fight Nights Global v O2 aréně vyzve – v Americe nechvalně známý rebel – Andrew Whitney trénující v populárním American Top Team po boku šampiónů UFC. Za oceánem mu poté, co frustrovaný z prohry v titulovém zápase neudržel emoce na uzdě a nechtěně doslova knokautoval nic netušící ring girl, neřeknou jinak, než „Beast“.

Kromě násilného excesu se však jedná o špičkového bojovníka. Po cestě napříč zámořskými organizacemi nastřádal úctyhodných 16 vítězství a 6 porážek. O titul se porval i v prestižní organizaci Titan FC, odkud se bojovníci často stěhují rovnou do UFC. Whitney je, co se světového žebříčku bantamové váhy týče, dokonce ještě 30 míst výše nad Deákem.

Navzdory váhové kategorii, kde to není zrovna zvykem, ukončil před limitem 7 soupeřů na KO a 5 jich uškrtil na submisi. V kombinaci s elitním Deákem, který soupeřů před limitem ukončil dokonce hned 14, fanoušky čeká pořádná přestřelka!

Umravní Deák americkou Bestii?

Lístky na OKTAGON 10 k dostání na TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here