OKTAGON 10: MMA událost roku? Odtajněna finální podoba fight card

Galavečer smíšených bojových umění, OKTAGON 10, se nezadržitelné blíží. A bude to velké. Nejen, že vyvrcholí třetí série unikátní a populární reality show OKTAGON Výzva, představí se tam rovněž šampióni nebo bojovníci ze světově nejprestižnějších organizací včetně UFC nebo Bellator. A v neposlední řádě –  titulový zápas welterové váhy. Jeden z nejdiskutovanějších zápasů tohoto roku. David Kozma versus Gábor Boráros.

Jen těžko objektivně, či podle nějakých statistik, určit, jedná li se o nejlepší MMA akci tohoto roku nebo třeba celkově na české a domácí půdě. Jedna je ale jisté, tahle karta táhne. Ať už jmény, titulovými zápasy a nebo prostě příběhy jednotlivých bojovníků.

Fanoušky čeká hned 11 atraktivních zápasů. Co se týče hlavní karty, jen těžce vybrat zápas, na který se těšit úplně nejvíc.

Vyvrcholením večera v podobě hlavního zápasu bude souboj aktuálně jediného československého šampióna jedné z největších světových organizací – Tomáše Deáka (18-9). Toho čeká americká Bestie Andrew Whitney (16-6).

Návrat bývalého šampióna Bellatoru, Attily Végha (31-8), okoření velezkušený matador z Brazílie Maiquel Falcao (39-12), který po čas své kariéry sbíral zkušenosti po celém světě a organizacích jako UFC, Bellator, KSW, Fight Nights Global nebo M-1.

Na miláčka publika a super-talentovaného Miloše Petráška (11-3) čeká Američan Jeremy Kimball (15-8), který poslední dva roky své kariéry strávil v nejprestižnější UFC. Bojovník přezdívaný Grizzley drží titul zámořské organizace FFC a vítězství si připsal také v Bellatoru. Jestli má Petrášek ambice dostat se do UFC, tak Kimball je pro něj prvním testem.

No a chybět nebude ani jeden z nejočekávanějších zápasů poslední doby, a sice titulová bitva welterové váhy mezi českým Davidem Kozmou (23-10) a slovenským Gáborem Borárosem (16-5). Rozjetý Kozma si v roce 2018 stihl připsat už čtyři vítězství v řadě a ve své váze neprohrál 11 zápasů v řadě. Boráros si naposledy famózně poradil s legendárním Číňanem Poborským.

Jakub Dohnal (5-0) vs. Karol Ryšavý (4-1) – FINÁLOVÝ ZÁPAS TŘETÍ SÉRIE SHOW OKTAGON VÝZVA

Kamarádství z vily musí stranou, na řadu přichází nejdůležitější zápas života. FINÁLOVÝ zápas o titul ŠAMPIÓNA třetí série show OKTAGON Výzva přinese atraktivní československou bitvu! Karol Ryšavý prošel celou Výzvou poměrně hladce, předvedl dva atraktivní zápasy, oba soupeře ukončil před limitem a ve FINÁLE to rozhodně nemá v plánu měnit. Jakub Dohnal si ve Výzvě vylepšil skóre na skvělých 5-0. Ve FINÁLE bude mít šanci, stát se prvním ČESKÝM šampiónem OKTAGON Výzvy.

V O2 aréně nebudou chybět ani zápasy ostatní oblíbenců z Výzvy.

Tomáš Linh Le Sy vs. Marek Bartl

Rodák z Karviné, Tomáš Le Sy, patřil k nejvýraznějším postavám třetí série. Předvedl jeden z vůbec nejatraktivnějších zápasů v historii celé show. Jeho soupeř, Marek Bartl, patřil zase k nejvýraznějším postavám PRVNÍ série, kde se dostal až do finále, z kterého však musel kvůli zranění odstoupit. Nyní dostává další šanci.

Aziz Dauliatov vs. Ronald Paradeiser

Souboj, o kterém se ve Výzvě spekulovalo od samotného začátku, se uskuteční v pražské O2 aréně. Azizovi utekla účast ve finále prohrou v semifinále a Rony, jakožto – podle mnohých – největší favorit, musel odstoupit kvůli zranění. Oba šli do show s jasným cílem – vyhrát. Nyní mají šanci vše odčinit před tisícovkami fanoušků.

Duel ostřílených postojářů přinese atraktivní přestřelku a ustát jí může jen jeden!

Michal Konrád vs. František Fodor

Další souboj účastníka třetí série (Konrád) a toho z první série (Fodor). Do akce se po obtížném životním období vrací plně připravený a motivovaný František Fodor. Uvítací výbor obstará český. Michal Konrád, kterého stále mrzí sekundové zaváhání z posledního zápasu v show. V O2 aréně to chce i s úroky napravit a vychutnat si vítězství před tisícovkami diváků.

Na kartě předzápasů se fanoušci mohou mimo dravou krev z OKTAGON Výzvy těšit na návrat elitního slovenského oblíbence Roba Pukače (12-5), kterého v československém duelu – po pauze – ověří Jan Janka (8-3).

OKTAGON 10 se uskuteční 17. 11. v pražské O2 aréně. Lístky k dostání na TICKETPORTAL.

Hlavní karta OKTAGON 10 poběží ŽIVĚ od 20:00 na O2 TV Sport a JOJ Plus.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here