OKTAGON UNDERGROUND: „Devadesátka“ a totální peklo

Unikátní projekt OKTAGON UNDERGROUND, velká nálož adrenalinu a ty nejatraktivnější zápasy už 16. 5 konečně tady.

Další oznámenou „šestnáctkou“ jsou bojovníci do 90kg. I zde na „UNDERGROUND KINGA“, neboli vítěze československého SUPER-FINÁNLE, čeká balík €8.000.

Opět se fanoušci mohou těšit na pořádně nabitou sestavu doslova světových rozměrů. Kromě známých jmen OKTAGONU, se vůbec poprvé pod křídly organizace představí persony jako Vasil Ducár, prototyp moderního bojovníka a špička světového boxu nebo Matěj Peňáz, aktivní zápasník největší kickboxerské organizace GLORY.

Na slovenské straně bude největším tahákem zcela jistě dobře známý Samuel Pirát Krištofič, vítěz reality show OKTAGON Výzva a jeden z neskloňovanějších bojovníků na scéně. Elitní Jozef Wittner, jeden z nejlepších welterových bojovníků na Slovensku. Dále zkušený thaiboxer Jakub Benko nebo nebezpečný boxer Čepo.


CZ                             SVK
Vasil Ducár               Matyas Viszlay
Ondřej Raška              Jozef Wittner
Jakub Klauda              Jakub Benko
Daniel Vítovec            Vlasto Čepo
Zdeněk Polívka           Pirát Krištofič
Matěj Peňáz               Erik Tlkanec
Pavel Salčák              Lukáš Eliáš
Matěj Hrkal               Michal Baláž


„Devadesátka nabídne totální peklo. Extrémně zajímavé strany na obou stranách. Na české dva zástupci, které jsme viděli i v OKTAGON Výzvě – Raška a Salčák. Dva skvělí thaiboxeři Klauda a Vítovec. Fantastický obojživelník, vlastně více než obojživelník, Vasil Ducár. Vynikající boxer, který má zkušenosti i s MMA. A v neposlední řadě hvězda K1 a GLORY a vlastně jediný český borec, který tam dokáže vyhrávat – Matěj Peňáz.“

Na druhé straně to není o nic horší, ba co víc, jsou tam dokonce borci z předních míst welterové váhy. Elitní Wittner, vrací se Pirát Krištofič, Vlasto Čepo, který má naplánovaný první zápas pod OKTAGONEM – vynikající boxer. Dále famózní thaiboxeři Benko nebo Baláž.

Tohle budou přestřelky, očekávám opravdu hodně tvrdých zápasů!“komentuje výběr promotér Novotný.

Na první turnaj OKTAGON UNDERGROUND se můžeme těšit už od 16. 5. ve 20hod na online platformě OKTAGON.TV.