Časy, kdy epidemie koronaviru totálně zamrazila veškerý sportovní život nejen v Česku, ale i na Slovensku, jsou snad pomalu pryč. Vláda totiž uvolnila další omezení týkající se sportovních akcí a od 11. května povolila jejich konání s limitem 100 osob.

Unikátní projekt UNDEGROUND tedy vzhledem k uvolňování zná své první datum, a to sobota 16. 5., kdy se první zápasy pyramid uskuteční na české půdě.

Fanoušci mohou slavit. Čekají nás totiž atraktivní bitvy populárních zástupců organizace OKTAGON MMA, světových šampionů thajského boxu, ale i dalších velkých jmen ze scény bojových sportů.

„Jestliže je od 11. 5. povoleno pořádat sportovní akce, tak my rozjedeme UNDERGROUND 16. 5. díky čemuž se dá do pohybu odvětví, do kterého v průběhu 7 týdnů nasypeme 5 až 7 milionů korun. Desítky lidí tím zaměstnáme, kteří dosud v obou zemích stáli.

Budeme se snažit maximálně dbát na bezpečnost a zdraví všech, což je samozřejmě nejdůležitější. Stejně důležité je, aby všichni ti lidi měli nějakou práci a mohli alespoň nějakým způsobem dál pokračovat ve svých životech.

V neposlední řadě jsme rádi, že tím deseti tisícům lidí zvedneme náladu. Všichni se těší na pořádnou dávku sportu a adrenalinu. Uvidí totiž něco, co tady ještě nebylo. Jedinečný systém a unikátní věc, která je stvořena přesně pro tyto časy a podmínky.

Jsme zvědaví, kdo se stane KRÁLEM PODZEMÍ!“ komentuje promotér a spolumajitel organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný.

Všechny turnaje (večery) OKTAGON UNDERGROUND bude lze sledovat každou sobotu od 20 hodin na online platformě OKTAGON.TV.