OKTAGON UNDERGROUND: Velká šance pro elitní lehké váhy, do boje jdou Brichta, Bartl, Kohout a další

Smršť šampionů a atraktivních bojovníků oznámených do unikátního OKTAGON UNDERGROUND pokračuje! Další váhovou kategorií, kde si vítěz SUPER-FINÁLE přijde na balík €8.000, jsou bojovníci do 80 kilogramů.

„Další extrémně zajímavá pyramida, kde uvidíme hned několik zástupců velkých gymů jak na české, tak slovenské straně.

Hodně zápasníků MMA, ale mezi nimi i hvězdy postoje jako je Matěj Kozubovský.

Na obou stranách elitní jména lehké váhy OKTAGONU jako Bahník, Kohout, kterému by pravidla mohla sedět, rebel Jan Janka a samozřejmě Leo Brichta. Velmi zajímavé bude sledovat Pavla Hvězdu, černého koně české osmičky.

Obrovský talent Leo Brichta byl diváky předpovídán jako jeden z vítězů hned po samotném oznámení projektu.

Česko:
JAKUB BAHNÍK
MATĚJ KOZUBOVSKÝ
MATOUŠ KOHOUT
JAN JANKA
MICHAL RYBA
LEOŠ BRICHTA
PAVEL ŠACH
PAVEL HVĚZDA

Slovensko:

RONALD PARADEISER
MAREK BARTL
SAMUEL LIŠKA
DENIS FARKA
SAMUEL DAŇKO
JURAJ TUTURA
MILAN KRATOCHVÍLA
KAMIL CIBINSKI

Na slovenské straně bude na vítězství pomýšlet rozhodně Rony Paradeiser a bude zajímavé vidět, jak si povede i marek Bartl, který byl vždy výborný v postoji. Nechybí ani dva bojovníci z Košic, kde se větší šance dávají určitě Daňkovi. Černým koněm na slovenské straně je rozhodně nesmrtelný Denis Farkaš, který předvádí skvělé zápasy a veterán Kamil Cibinsky, jenž může rozhodně překvapit.

Z postojových disciplín bude zajímavé sledovat juniorského vítěze světového poháru WAKO Juraje Tutura nebo Mistra Světa v K1 organizace WKN Milana Kratochvíla.

Nakonec jeden malý tip. Velký pozor by si všichni měli dát Matěje Kozubovského, kterého vychoval Luboš Šuda, a už jsme viděli, jak dokáže za krátkou chvíli vytrénovat třeba Ivy Haškovou a její přední -zadní tak, že to skládá soupeře k zemi,“ komentuje výběr promotér Ondřej Novotný.