Ondřej Novotný promluvil o budoucnosti Petráška a Úškrta. Uvidíme je znovu v kleci?

Miloš Petrášek a Radovan Úškrt patří k nejoblíbenějším bojovníkům domácí scény. Oba dva už však více než rok nebojovali a nad jejich zápasnickou budoucností tak visí velký otazník. Co na to říká promotér Ondřej Novotný?

Finalista druhé série OKTAGON Výzvy Radovan Úškrt je vždy zárukou velice atraktivní podívané. V kleci jsme ho naposledy viděli na turnaji OKTAGON 11, který se odehrál na začátku roku 2019. Kdy Rada uvidíme znovu v akci?

„S Radem jsme pravidelně v kontaktu a pravidelně se s ním domlouváme na zápase, jakmile bude zdravý,“ řekl Novotný ve svém pořadu MMA Letem Světem. „Bohužel to však neustále musíme vždy z nějakého důvodu posunout. Rada mám samozřejmě rád, je to extrémně zajímavý a sympatický kluk a extrémně talentový bojovník. Na druhou stranu mám pocit, že mu bohužel ujíždí vlak.“

Obdobný názor má Ondřej Novotný i na oblíbence fanoušků Miloše „Melouna“ Petráška, kterého v blízké budoucnosti zřejmě jen tak zápasit neuvidíme.

„Podobnou obavu mám i u Miloše Petráška,“ řekl Novotný. „Vidím, že trénuje a stále o něm dostávám nějaké informace, ale k zápasu se to zatím neschyluje, tak budeme doufat.“