Ovládne OKTAGON PRIME? Kratos je připravenější než kdykoliv předtím

OKTAGON PRIME s poradovaným číslom 4 sa blíži a uskutoční sa už 6.novembra v Pardubiciach. V tomto meste sa OKTAGON MMA predstaví premiérovo, pričom už teraz nám môže byť jasné, že sa môžeme tešiť na prvotriednu MMA šou.

A jej súčasťou by mal byť aj brazílsky bojovník Rafael Xavier, ktorému sme naposledy videli v akcii prvého mája na turnaji OKTAGON 23, kde zvíťazil na TKO nad maďarským bojovníkom Csabom Hoczom. Nadviazal tak na triumf nad Michalom Plesníkom, ktorý sa zrodil počas podujatia OKTAGON 16.

Teraz sa bijec prezývaný Kratos pokúsi o tretí triumf za sebou. Táto ťažká váha z Brazílie je nebezpečná, pričom ak Xaviera pravidelne sledujete, potvrdíte, že momentálne vyzerá najlepšie vo svojej kariére, a teda, v Pardubiciach by mal byť pripravenejší, než kedykoľvek predtým.

Práve on sa môže stať hviezdou nadchádzajúceho turnaja, pričom jeho dlhodobým cieľom je dostať sa do boja o titul. Rozhodne by to bolo zaujímavé, ale na to si budeme musieť ešte počkať. Rovnako tak si budeme musieť ešte chvíľu počkať na to, s kým Xavier bude na OKTAGON PRIME 4 bojovať.

Photo credits: OKTAGON MMA