Paolo Costa byl pozitivně testován! Tvrdí Yoel Romero

K souboji kulturistů v oktagonu nakonec nedojde. Dlouhou dobu se v zákulisí spekulovalo o duelu Paolo Costa vs. Yoel Romero. Z duelu sešlo a Romero dokonce prohlásil, že Paola Costu nachytala USADA. Costa se brání a označil Romera za lháře.

Duel měl být naplánován na konec dubna. UFC souboj zrušilo a Romero získal jiného oponenta – Jacare Souzu. Romero prohlásil, že má Costa problémy s dopingem a momentálně nemůže zápasit.

„Co jsem slyšel, tak Costa má problémy s dopingem. Byl pozitivně testován. Volali mi z UFC a řekli, že je Costa ze hry, protože dopoval. Potřebovali jsme nového soupeře. Nabídli mi Jacare Souzu a já zápas přijal.“

Manažer Paula Costy toto tvrzení prohlásil za lživé. Costa vždy dopingovými kontrolami prošel bez problémů.

„Není to pravda! Nikdy nedopoval. To co se říká, je lež. Obrovská lež.“

Yoel Romero získal nového soupeře. Brazilského krokodýla Jacare Souzu, kterého již dokázal na body porazit. Rozhodnutí sudích velmi překvapilo a nyní Souza prahne po odvetě. Čeká nás atraktivní souboj dvou veteránů.

Obvinit soupeře z dopingu je velmi jednoduché. Nevíme, jaké informace Romero má. I on měl dříve problémy s dopingem a když se člověk podívá na jeho vypracovanou postavu, nelze se spekulacím divit. Paolo Costa je stejný případ. Jak se situace vyvine zjistíme v příštích týdnech.