Patrik Kincl: Mohl jsem zůstat na podlaze a stěžovat si na život nebo se zvednout a otočit to

Patrik Kincl je šampionem střední váhy organizace OKTAGON MMA. V sobotu porazil Piráta a zmocnil se cenného opasku. Podařilo se mu to po dominantním výkonu, ve kterém dokázal, že patří mezi TOP fightery v našich končinách.

Aktuálně Patrik prostrednictví svého Instagramu promluvil k lidem. Zveřejnil příspěvek, ve kterém doslova otevřel své srdce. Pojďte se spolu s námi podívat na to, co nový šampion napsal.

„Mám za sebou opravdu těžké životní i sportovní prohry. V obou případech mě to mohlo zlomit nebo nakopnout. Mohl jsem zůstat na podlaze a stěžovat si na život nebo se zvednout a otočit to. Já si ale vždy vybral tu druhou možnost!

Mělo to ale pár háčků. Musel jsem se vydat po jiných kolejích a udělat změny, které kolikrát nebyly zrovna příjemné a ani jsem netušil, jestli jsou správné. Ale musel jsem to alespoň zkusit, protože výsledek těch starých rozhodnutí jsem už poznal… Mně se to vyplatilo a doufám, že se to vyplatí i někomu jinému. Jen je potřeba do toho šlápnout. Konec mouder.“

Co z toho všeho plyne? Minimálně to, že nikdy, skutečně nikdy by ste se neměli vzdávat. Ať už proti vám stojí jakákoli komplikace.

Photo credits: OKTAGON MMA