Paul Felder přijímá zápas s brazilskou legendou!

Poté, co se Islam Makhachev zranil, byl Rafael dos Anjos bez soupeře. Našla se však skvělá náhrada, výzvu přijal na poslední chvíli Paul Felder.

Už tuto sobotu nabídne UFC další galavečer ve Vegas. V hlavním zápase večera se utká Rafael dos Anjos s Paulem Felderem, který vzal zápas pouhých pět dní předem. Felder zápasil naposledy na začátku roku, kdy po velmi těsném průběhu prohrál na body s Danem Hookerem. Před tím ale dokázal získat dva cenné skalpy proti Edsonu Barbozovi a Jamesu Vickovi.

Přezdívaný „Irský Drak“ se v poslední době věnoval spíše komentování a analýzám zápasů. Nyní se ale vrací zpět do klece, kde nastoupí proti bývalému šampionovi. Felder se k jeho nadcházejícímu sobotnímu zápasu vyjádřil se sociálních sítích.

„Show pokračuje! Ten chlap je legenda tohoto sportu,“ napsal Felder na svém Twitteru. „Tohle jsou ty chvíle, které budu jednou vyprávět svým vnoučatům.“

Rafael dos Anjos se vrací znovu do lehké váhy, ve které byl v roce 2015 šampionem. Naposledy vyhrál minulý rok v březnu, kdy uškrtil Kevina Leeho. I když měl brazilský bojovník zápasit v sobotu proti Makhachevovi, je vděčný, že Felder tento zápas přijal a svůj vděk vyjádřil na svém Twitteru.

„Kéž by bylo více takových zápasníků, jako jsi ty,“ reagoval dos Anjos na nového soupeře Feldera. „Děkuji, že jsi ten zápas vzal a zachránil celou tu show!“