Pešta je idiot, říká Karlos. Co by se muselo stát, aby s ním vzal zápas?

Spor mezi Viktorem Peštou a Karlosem Vémolou se přiostřuje a zatímco první jmenovaný chce po Terminátorovi vysvětlení a odpověď na situaci se lvicí Elzou, kterou má podle Pešty Vémola týrat, první Čech v UFC celou komunikaci nechce nadále řešit.

“Pešta je idiot, nechal si rozbít držku v Rusku, pak od Martínka a jen jak se mu ta huba zahojila, začal si ji otevírat na mě,” rozohnil se Karlos Vémola v úterý večer při živém vysílání na svém Instagramu, když se ho novinář iSportu Ondřej Němec zeptal právě na Peštu.

“Tohle je naposledy, co se k němu vyjadřuju a když o něm přestanu mluvit, neštěkne po něm do roka už ani pes,” dodal Vémola. Diváky živého vysílání následně provedl svým Vémolandem a ukázal právě i výběh pro lvici Elzu.

Spor se rozhořel před několika dny, kdy Viktor Pošta v pořadu OKTAGON Mají nařkl Vémolu z toho, že doma chová lvici a sám mu aktivně vyhledal kontakt na odborníky, u kterých by se Elza měla podle jeho názoru mnohem lépe.

Vémola dostal v živém vysílání pochopitelně i otázku na případný zápas s Viktorem Poštou, o kterém se mluví už dlouhodobě, nikdy k němu ale zatím nedošlo.

“S Peštou nikdy zápasit nebudu! Jedině tehdy, kdyby zabořil Ondrovi Novotnému hlavu do prdele tak hluboko, že by mu dal titulový zápas a on by ho hroznou náhodou vyhrál, tak pak jedině, abych mu ten pás vzal,” přidává Karlos podmínky, za kterých by se konečně s Viktorem postavil do klece. “Jenže to se v životě nemůže stát. Pešta je nobody. Ještě si někde dvakrát nechá namlátit a jeho kariéra skončí, pamatujte na má slova,” dodává rozzlobeně.