Pirát Krištofič se na vážení pustil do Poláka: „Doma mě neporazíš.“

Očekávaný a dosud největší turnaj OKTAGONu, s pořadovým číslem 9, je tady. V pátek odpoledne v obchodním centru Eurovea proběhlo oficiální vážení bojovníků.

Něco přes 300 fanoušků přišlo podpořit své oblíbence a zjistit, jak na tom jsou den před samotným turnajem. Nejočekávanější byl pravděpodobně příchod dvojice „PROJEKT X“ Peter Benko a Laky Royal, které po měsících dřiny a 5 000 000 zhlédnutí videí čeká první zápas v kleci.

Velké podpory fanoušků se tradičně těšil i oblíbený šampión první série show OKTAGON Výzva, Gábor Boráros (15-5). Toho v největší slovenské aréně čeká český rekordman a legenda Jaroslav „Číňan“ Poborský (52-47-1). A půjde o hodně. Vítěze čeká jednosměrná vstupenka do finále v O2 aréně na OKTAGON 10 o TITUL šampióna welterové váhy.

O největší rozruch se – pak už tradičně – postaral šampión druhé série show OKTAGON Výzva, Pirát Krištofič (10-1). Mezi aktéry hlavního zápasu OKTAGON 9 to pěkně vřelo a došlo i na menší strkanici. Pirát to po vážení řekl ale jasně: „Jsem na svojem stadiónu, doma. Grzegorz je sice tvrdý borec, ale aby mě doma obral o vítězství, to se nestane!“

Všechny souboje vyvrcholí už zítra, od 18 hodin na Zimním Stadiónu Ondřeje Nepely a na televizních obrazovkách O2 TV Sport a JOJ Plus. Lístky jsou k dostání na TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here