Piráta čeká na OKTAGONU 25 nelehká výzva! Jeho soupeř totiž nedávno bojoval o smlouvu s UFC

Samuel Krištofič se dokázal dát po nepříjemném zranění znovu do pořádku a je připraven nastoupit do dalšího zápasu, ve kterém se znovu představí ve střední váze.

Pirát se naposledy přestavil v zápase proti nebezpečnému Mateuszu Strelczykovi, kterého dokázal ukončit už ve druhém kole na TKO. Poté měl následovat souboj s Alexem Lohorém ve welterové váze, ale během přípravy zastihlo slovenského bojovníka nepříjemné zranění kolene, a tak musel ze zápasu odstoupit.

Zranění ovšem nebylo tak závažné, jak se na první pohled zdálo. Před pár dny totiž vyšlo najevo, že je Pirát už plně zdráv a 19. června jej čeká další zápas, a to znovu ve střední divizi, kde hodlá ukořistit další cenné vítězství.

Soupeřem krále Bratislavy tentokrát bude Al Matavao (8-4), který má na svém kontě celkem šest ukončení před limitem, přičemž pět svých soupeřů dokázal knockoutovat. Sedmadvacetiletý rodák ze Samoi v minulém roce dokonce prošel i turnajem Dana White’s Contender Series, kde však bohužel prohrál už v prvním kole a přišel tak o vysněný kontrakt s UFC.

Posledně se Matavao ukázal v kleci v březnu tohoto roku, kde narazil na současného bojovníka UFC Gregoryho Rodriguese, se kterým nakonec rovněž prohrál. Nyní však tento dravý bojovník přichází do pevnosti Brno, kde je připraven porazit Piráta, odrazit se zpět na vítěznou vlnu, a poté se znovu porvat o smlouvu s nejlepší ligou světa.

Pro Samuela Krištofiče to naopak znamená další velká šance na sebe upozornit a posunout se v žebříčku střední váhy zase o několik příček výše, čímž se může výrazně přiblížit k diskutovanému zápasu s Karlosem Vémolou.