Poirier ovládl hlavní zápas! McGregora ukončil ve druhém kole na TKO

Hlavní tahák turnaje UFC 257 je u konce. Odvetu mezi dvěma dávnými rivaly ovládl Američan Dustin Poirier, který tak odčinil svou porážku z roku 2014 a šokoval většinu fanoušků po celém světě.

Stalo se to, co si mnozí fanoušci hvězdného Conora McGregora nedokázali představit ani v tom nejhorším možném scénáři. I přes velmi vydařený start, se nakonec McGregor chytil do pasti velmi tvrdých granátů a podlehl Poirierovi ve druhém kole.

Na začátku prvního kola se Poirier ihned vrhl po McGregorovi a dokázal ho na malou chvíli dostat na zem. Irský bojovník se ale dokázal poměrně rychle postavit a poté natrefoval několik čistých a ostrých úderů, které Poirierem evidentně i dost otřásly.

Ve druhém kole se Conorovi podařilo opět párkrát přesně udeřit, ale poté zápas převzal do své režie Dustin Poirier, který rozpoutal sérii několika tvrdých granátu, jenž bývalého dvojnásobného šampiona srazily k zemi a bylo po zápase.

Poirier tak vrátil McGregorovi porážku z roku 2014 a připisuje si velmi cenný skalp, díky kterému se dostává znovu do hry o titul lehké váhy. Pro Conora to naopak byla velmi bolestivá porážka a vůbec první prohra v kariéře na KO.