Porazit McGregora a naskočit do titulového zápasu, takhle zní plán Dustina Poiriera

Dustin Poirier má po trilogii s Conorem McGregorem jasný plán. Porazit hvězdného Ira, naskočit do titulového zápasu a stát se šampionem lehké váhy.

Přezdívaný The Diamond se po porážce s Khabibem Nurmagomedovem znovu dostal do skvělé formy. Nejprve prošel doslova peklem proti Danu Hookerovi, kterého zdolal těsně na body a poté se v odvetě pomstil Conoru McGregorovi, kterému uštědřil tvrdé KO ve druhém kole.

Příběh Poirier vs. McGregor ovšem stále není u konce. V létě 10. července je totiž před námi třetí zápas těchto dvou mužů, který nadobro určí, kdo z nich je lepším bojovníkem. Dustin Poirier věří, že na Conora nalezne recept i podruhé a následně si půjde vybojovat pás šampiona lehké váhy.

„Trilogie s Conorem pro mě osobně znamená opravdu hodně,“ prozradil Poirier v rozhovoru pro Ariela Helwaniho. „Podle mě je významná i pro celý svět MMA. Můj cíl je znovu porazit Conora a poté zaujmout první příčku lehké divize, což mě automaticky zařadí do boje o titul. Kolem mého pasu bude zase zlato. Jaký úžasný příběh!“ 

Poirier se údajně měl střetnou o titul lehké váhy s Charlesem Oliveirou, ale nakonec dal přednost zápasu s McGregorem, přičemž je přesvědčen, že si pro pás lehké divize dojde o něco později.