Potvrzeno! Bitva mezi Blachowiczem a Adesanyou už zná přesné datum

Vše je domluveno. Fanoušci UFC se můžou těšit na souboj dvou šampionů, ve kterém změří síly šampion polotěžké váhy Jan Blachowicz a král střední divize Israel Adesanya.

„The Last Stylebender“, který je od října roku 2019 držitelem titulu střední váhy, se skutečně přesouvá o váhu výše, kde hodlá ukořistit další pás šampiona. 6. března totiž vyzve šampiona polotěžké váhy Jana Blachowicze, pro kterého to bude první titulová obhajoba.

Israel Adesanya (20-0) úspěšně obhájil svůj titul proti Romerovi a posledně dokázal ve druhém kole ukončit Brazilce Costu. Nyní odkládá další obhajobu na později a chce se stát dalším dvojnásobným šampionem. Na cestě k dalšímu titulu ale bude čelit legendární polské síle.

Jan Blachowicz (27-8) v září tohoto roku překvapil mnohé fanoušky, když ve druhém kole doslova sestřelil Dominicka Reyese a stal se po šesti letech v UFC šampionem druhé nejtěžší váhy. Svůj tvrdě vydřený pás bude v březnu příštího roku bránit proti Adesanyovi, kterému touží uštědřit první porážku kariéry.

Bude Jan Blachowicz úspěšný při své první titulové obhajobě? Nebo si Israel Adesanya přehodí přes rameno druhý opasek a stane se králem dvou váhových kategorií najednou?