Potvrzeno! Vémola se na konci tohoto roku utká v boxerském zápase s Marpem

To, o čem se během posledních pár let intenzivně spekulovalo, se nyní stává skutečností. Karlos Vémola se při své premiéře v boxu střetne se známým českým rapperem Marpem.

Velezkušený bojovník MMA Karlos Vémola už dlouhou dobu toužil vyzkoušet si postojářský zápas podle pravidel boxu a nyní jeho přání bylo konečně vyslyšeno. Svoje dovednosti v postoji totiž dostane možnost předvést proti Otakarovi „Marpovi“ Petřinovi, o kterého Terminátor už v minulosti projevil zájem. Na šestatřicáté Vémolovy narozeniny se vše oficiálně potvrdilo přímo od promotérů organizace OKTAGON MMA, pod kterou se tento boxerský zápas uskuteční 13. listopadu v O2 Aréně.

Zatímco pro Terminátora to bude mezi provazy premiéra, Marpo nastoupí již do svého druhého boxerského zápasu. V tom prvním se v roce 2019 utkal se slovenským rapperem Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským, kterého porazil jasně na body. Teď bude mít tento populární český rapper šanci přidat do své sbírky další skalp.

Vémola je ovšem připraven vyvést z míry veškeré pochybovače, jenž kritizují jeho schopnosti v postoji a proti Marpovi si dokonce hodlá připsat první KO.

V bojových sportech se pohybuji už třicet let a za tu dobu jsem nikdy nikomu nedal KO. Marpo bude bohužel ten první,“ řekl Vémola.