Predátor Ngannou míří už tuto sobotu za svou pomstou. Dokáže zdolat Miocice?

Francis Ngannou si po fantastické sérii čtyř vítězství v řadě vysloužil druhou titulovou šanci, ve které znovu narazí na šampiona Stipeho Miocice. Podaří se mu tentokrát zvítězit a ukořistit vysnívaný titul?

Čtyři vítězství, čtyři ukončení na KO a pokaždé v prvním kole – to je vizitka obávaného Francise Ngannou (15-3) z posledních čtyřech bitev. Kamerunský rodák se těmito dominantními výkony doslova probil k dalšímu titulovému souboji, ve kterém dostává možnost se pomstít a stát se šampionem těžké váhy.

Ngannou totiž opět narazí na držitele titulu Miocice, se kterým se poprvé utkal v roce 2018 a tehdy mu podlehl jasně na body. Od té doby již uplynula poměrně dlouhá doba a přezdívaný Predátor prošel obrovským vývojem, kdy rozdával jedno tvrdé KO za druhým a nyní je přesvědčen, že na krále těžké váhy tentokrát vyzraje.

Stipe Miocic (20-3) je právoplatně považován za nejlepšího bojovníka těžké váhy všech dob. Svůj pás šampiona totiž dokázal celkově čtyřikrát úspěšně obhájit, což se nikomu z těžké divize ještě nikdy nepodařilo.

Miocic naposledy prohrál v roce 2018 s Danielem Cormierem, avšak tuto porážku dokázal svému soupeři vzápětí vrátit, vzít si titul zpět a v trilogii i úspěšně obhájit. Stipe je i nyní pevně přesvědčen, že svůj trůn ubrání i v souboji s Ngannou a potvrdí kvality nejlepšího muže těžké váhy historie.

Podaří se Predátorovi odčinit minulou porážku a vzít si titul nebo se Miocic opět zapíše do dějin a pás zůstane u něj? To se dozvíme již v sobotu 27. března na turnaji UFC 260.