Příběh Grizzlyho pokračuje. Kimball se chystá do Bratislavy!

Je to přibližně 10 měsíců, co vzal Jeremy Kimball útokem organizaci OKTAGON a naší československou scénu.

Jeho premiéra v organizaci byla jedním z nejočekávanějších zápasů velkolepého OKTAGON 10. Jakožto velký outsider, co navíc nesplnil váhový limit, musel při nástupu do klece čelit pískotu a pak poměřit své síly s miláčkem publika Milošem Petráškem. V onom zápase ho chladně knokautoval v prvním kole. V dalším střetu, který se uskutečnil na turnaji OKTAGON 11 v Ostravě, pak svedli atraktivní patnáctiminutovou bitvu, kterou ovládl rovněž Kimball.

Nový oblíbenec českých a slovenských fanoušků byl rázem na světě. Jeremy Kimball z Denveru v Coloradu.

Hodně se mluví a není vlastně ani tajemstvím, že na vrcholu letošního roku, na turnaji OKTAGON 15: Vegh vs. Vémola v pražské O2 aréně, se Jeremy utká s elitním domácím borcem a veteránem UFC Viktorem Peštou, který je podle mnohých fanoušků právě tím, kdo samozvaného Grizzlyho zastaví.

Ještě předtím ho však čeká ještě jedna bitva. Na turnaji OKTAGON 14 v Bratislavě, kde ho hodlá ukončit a sebrat všechnu slávu, naděje německého MMA Timo Feucht. Ambiciózní, třiadvacetiletý bojovník, který z osmi zápasů prohrál pouze jednou (s bojovníkem, který je nyní v UFC) a všechny své soupeře ukončil před limitem.

Bratislava se má na co těšit, třeba to bude právě Feucht, který oslní fanoušky, ukončí Jeremyho příběh a vše vezme na svá bedra.

Lístky na turnaj – kde se v hlavních tahácích uskuteční BITVA o Bratislavu Pirát versus Pukač nebo titulová bitva bantamové váhy Tomáše Deáka a Filipa Macka – zakoupíte v síti Ticketportal.