Procházka: Kamaru Usman? Teď o něm nechci přemýšlet

Jiří Procházka sa momentálne pripravuje na titulovú bitku v UFC proti Brazílčanovi Gloverovi Teixeirovi. Aktuálne ale odpovedal aj na to, že by sa v budúcnosti mohol stretnúť s Kamaru Usmanom.

Kamaru Usman je šampiónom UFC vo welterovej kategórii, pričom vo veľkom sa hovorí o tom, že je momentálne najlepším fighterom UFC naprieč všetkými váhovkami.

The Nigerian Nightmare sa nechal počuť, že by v budúcnosti mohol vyskúšať aj poloťažkú váhu. „Kamaru Usman? Wow. Bude to veľká výzva,“ rozhovoril sa o tejto možnosti Jiří.

„Momentálne o ňom nechcem rozmýšľať ako o súperovi, ale myslím si, že v našej divízii by nebol taký rýchly ani silný, predsa len je to v našej váhovke iné. On je teraz o dve váhy nižšie, hej? Tak to by preňho bolo veľkou výzvou a menším problém,“ myslí si BJP.

„Porazí Jana, to povedal? Adesanya to nedokázal a on si myslí, že ho zdolá. To sú silné slová. Nie som v jeho pozícii. Niekoľkokrát obhájil svoj titul a dokázal, že je veľkým bojovníkom. Toto je ale skutočne veľká káva,“ dodal Jirka.

Photo credits: Jiří Procházka, IG