Prvotřídní výkon! Holloway ovládl pětikolovou bitvu a zvítězil na body

I přesto, že Max Holloway už není nějakou dobu šampionem, tak ukázal, že stále patří mezi nejlepší bojovníky pérové váhy na světě. Proti Kattarovi totiž předvedl prvotřídní výkon a vrátil se zpět na vítězné sedlo.

Pětadvacet minut dominance, přesně takhle by se dal popsat včerejší výkon Maxe Hollowaye, který si poradil s rozjetým Calvinem Kattarem. Kattar sice v zápase ukázal neuvěřitelnou houževnatost a odolnost, ale ani to na Hollowaye nestačilo a zápas tak skončil až po skončení všech pěti kol ve prospěch bývalého šampiona.

Finální rozhodnutí bodových rozhodčích bylo 50-43, 50-43 a 50-42 pro Hollowaye, který se tak po dvou těsných porážkách s Alexanderem Volkanovskim odrazil od nešťastné série a je opět na vítězné vlně.

„The Blessed“ ve včerejším zápase bezpochyby předvedl jeden z jeho nejlepších výkonů kariéry a ukázal několik precizních boxerských kombinací, jenž byly neuvěřitelně rychlé a přesné. Holloway se tak díky této cenné výhře znovu přiblíží k titulovému zápasu o pás šampiona, který si v blízké budoucnosti hodlá vzít zpět.