Robert Whittaker slibuje: „V zápase s Romerem čekejte ohňostroj“

Šampión střední váhy, Robert Whittaker, má před sebou první titulovou obhajobu. Na UFC 225 ho v odvetě čeká Yoel Romero a sám Whittaker slibuje ohňostroj.

“Yoel je skvělý sportovec a ještě lepší bojovník. V našem prvním zápase byl celou dobu strašně otravný, takže se těším, až poměříme síly i napodruhé. Půjdu do zápasu a udělám vše, abych mu z něj udělal peklo.“

„Pokud chcete vidět ohňostroj, dívejte se na náš zápas.“

Na rozdíl od zraněními sužovaného Whittakera, Romero má za sebou zápas s Lukem Rockholdem, který vyhrál v 3. kole na KO.

„Jakožto fanoušek, na jejich zápas jsem se hodně těšil. Byl jsem zvědavý, jak si Yoel proti Rockholdovi povede. Škoda, že neudělal tu váhu, to od něj bylo neprofesionální. Každopádně v samotném zápase byl Yoel šílený. Tohle Rockholdovi moc lidí neudělalo. Nebyl to Yoel, na kterého jsme byli zvyklí. Přišel s úplně jiným plánem.“

Cesta Roberta Whittakera k titulu střední váhy byla sice zasloužená, ale tak trochu neobvyklá. Po sérii sedmi vítězství dostali společně s Romerem zápas o interim (prozatímní) titul. Tehdy Whittaker na body – i přes zraněnou nohu – zvítězil a musel se postavit do řady, neb šampiona Bispinga čekal „super zápas“ s Georgesem St-Pierrem. Tento zápas se stal však Bispingovi osudným a prohrál. Staro-novopečený šampion GSP pak neotálel a ani ne po týdnu se titulu vzdal. No a dál už to znáte.

UFC 225 se uskuteční 9. června v Chicagu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here