Romero vs. Johnson? Šance je poměrně velká

Poté, co Yoel Romero přestoupil do Bellatoru, už má v hlavě soupeře pro jeho první zápas. Utkat by se mohl s rovněž bývalým bojovníkem UFC.

Podle třiačtyřicetiletého Romera existuje poměrně velká šance, že by se v jeho premiéře v Bellatoru mohl střetnout s Anthonym „Rumble“ Johnsonem, který rovněž nedávno přestoupil z UFC a čeká na svůj debut v nové organizaci.

„Zatím to jsou pouze spekulace, jsou tady věci, o kterých ještě nemůžu mluvit, byla by to ale skvělá příležitost,“ řekl Romero pro ESPN o potenciálním souboji s Johnsonem. „Je tu asi 90% šance, že bude Johnson mým prvním soupeřem v Bellatoru. Je to zápas, který by hodně lidí chtělo vidět.“

I když Romero po většinu své kariéry nastupoval ve váze do 84 kilogramů, se v nové organizaci představí v polotěžké váze, která je podle něj nabitá velmi zajímavými jmény, s nimiž by rád poměřil síly. Zároveň prozradil, že bychom jej mohli v kleci vidět v prvním čtvrtletí příštího roku.

„Myslím, že v polotěžké váze je plno kvalitních bojovníků,“ vysvětlil Romero přestup o váhu výš. „Hledáme někoho hodně kvalitního pro můj debut. Stále jsem v tréninku, takže bych mohl být připraven v únoru příštího roku. Těším se na opravdu velké věci a k tomu potřebuji být hladový a natěšený. Chceme se dostat mezi top bojovníky.“