Rony Paradeiser reaguje na svou porážku: Je to pro mě nejhorší prohra kariéry

V sobotu jsme na turnaji OKTAGON 21 poznali nového šampiona lehké váhy, kterým se stal hned v prvním kole Ivan Buchinger. Pro jeho soupeře Ronalda Paradeisera ta naopak byla velmi bolestivá porážka. Jak Rony okomentoval tuto prohru?

„V sobotu mi to absolutně nevyšlo, neukázal jsem nic,“ řekl zklamaně Paradeiser na svém Instagramu. „Je to pro mě určitě nejhorší prohra kariéry. Do toho zápasu jsem se vůbec nedostal, byl jsem hlavou úplně někde jinde, zřejmě jsem neustál ten tlak. Příprava probíhala velmi dobře, ale i tak to nevyšlo, ale i takové jsou dny. Stále chci velké výzvy a slibuju, že ten titul prostě jednou získám, ať už to bude tento rok nebo příští. Ivanovi gratuluji, celý život sportuje a zaslouží si to. Děkuji všem, kteří stojí při mně a stále mě podporují.“

Třiadvacetiletý slovenský bojovník sice momentálně přišel o svou šanci stát se šampionem, ale jeho motivace rozhodně nevymizela.  Ve svém mladém věku se utkal s těmi největšími jmény domácí scény a nevyhýbá se žádným výzvám. Celá jeho kariéra je v podstatě ještě před ním, a jak sám řekl, pro titul šampiona si hodlá dřív nebo později dojít.