S návratem Nicka Diaze to vypadá nadějně! Potvrdil to jeho manažer

O comebacku legendárního Nicka Diaze se během tohoto roku hodně diskutovalo. Nyní však promluvil jeho manažer, který naznačil, že oblíbeného „gangstera“ bychom v kleci mohli vidět už brzy.

Je tomu už pět let, kdy Nick Diaz (26-9) naposledy válčil v oktagonu UFC. Jeho manažer Kevin Mubenga ale dal na tiskové konferenci najevo, že je Nick v plném tréninku, podle čehož se dá usoudit, že to s návratem staršího Diaze nyní vypadá velmi nadějně.

„Je to otázka milionů a milionů dolarů,“ řekl Mubenga. „Nick už čtyři nebo pět měsíců vkuse trénuje. Minulý měsíc si sice dal pauzu, ale jen aby se vyhnul přetrénování, protože už trénuje naplno od srpna. Bude však záležet na penězích a soupeři, musíme to teď vše vyjednat, aby bylo vše v pořádku.“

Diaze bychom téměř jistě mohli vidět v akci už během příštího roku, což jeho manažer potvrdil v přesných číslech.

„Na 99,999999%, řekl Mubenga. „Nyní musíme vše dohodnout s organizací a vyřešit veškeré věci okolo. Je ale načase to posunout dopředu. Nick striktně trénuje a lidé ho chtějí vidět. Ještě ale nezná přesné datum zápasu, a tak si dal teď krátkou pauzu, aby se nevyčerpal, a pak opět naskočí do plné přípravy a vyzkouší si i nějaký kemp.“

Ať už je to Nick nebo Nate, oba bratři Diazové táhnou neskutečně velkou pozornost a fanoušci je chtějí vidět zápasit co nejdéle. Nate Diaz se naposledy ukázal minulý rok v zápase s Jorgem Masvidalem, se kterým prohrál. Později se spekulovalo o tom, že by ho chtěl jeho starší bratr pomstít. Ať už by ale byl soupeř kdokoliv, doufejme, že se návrat Nicka Diaze během příštího roku povede a bude možnost jej sledovat znovu v boji.