Semifinále OKTAGON pyramidy je tady, dojde na finále Kozma vs. Boráros?

OKTAGON 9, PYRAMIDA

Vyvrcholení pyramidy welterových vah organizace OKTAGON MMA se blíží. I přes citelné ztráty, ať už kvůli zraněním či jiným důvodům, se semifinálová čtyřka vyrýsovala do fanouškovsky atraktivní podoby.

Gábor Boráros (15-5-1) vs. Jaroslav Číňan Poborský (52-47-1)

Jedno z nejzvučnějších jmen československé bojové scény a šampióna první série show OKTAGON Výzva, Gábora Borárose, do semifinálového zápasu vyzvala legenda a rekordman Jaroslav „Číňan“ Poborský, který se tak nebál toho, čemu se hodně domácích bojovníků předním vyhnulo.

Podle sázkovek, ale asi i podle očekávání, jde do zápasu jako favorit právě slovenský Boráros, ale jestli bychom neměli někoho podceňovat, tak právě Poborského. Ten si o titul OKTAGONu říkal už po vítězství nad favorizovaným Františkem Fodorem, kdy dokázal, že když mu o něco jde, tak se dokáže adekvátně připravit a vyhrát. Role outsidera mu tedy cizí rozhodně není, stejně jako zápas před arénou, která z drtivé části podporuje domácího borce.

David Kozma (22-10) vs. Máté Kertesz (5-0)

Druhý semifinálový zápas pyramidy nabídne souboj elitních mladých borců! Na jedné straně neporažený Máté Kertesz (5-0), kterému na získání československého publika stačil jediný zápas a spektakulární vítězství nad Lukášem Pajtinou z OKTAGONu 6.

Na straně druhé dobře známý David Kozma (22-10). Od začátku největší favorit na zisk titulu welterové váhy. Držitel 19 ukončení před limitem má skvělou formu. Z posledních 11 zápasů vyhrál 10 a pod OKTAGONem zničil všechny tři soupeře v prvních kolech.

„Kertesz mi nepřijde zas tak dobrý. V Bratislavě uvidíme mé 4. ukončení před limitem a i tentokrát to bude v prvním kole. Chci být ready pro přípravu na titulový zápas, takže se mlátit celých 15 minut rozhodně chtít nebudu,“ říká před zápasem Kozma sebevědomě.

Potvrdí favorizovaný Kozma svá slova a jak se nakonec vykrystalizuje finálová dvojice, která se 17. 11. Na jubilejním desátém turnaji organizace utká o vysněný titul?

OKTAGON 9 // 15. 9. // Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here