Slovenští fanoušci se dočkali! OKTAGON se vrací do Bratislavy! Na co se můžeme těšit?

Foto: OKTAGON MMA

Organizace OKTAGON MMA se po delší pauze vrací zpět na Slovensko, kde se v bratislavské aréně Ondreja Nepelu představí s turnajem OKTAGON 27, na kterém se fanoušci mohou těšit na několik místních hvězd.

Je to už více než rok, kdy slovenští fanoušci naposledy živě sledovali turnaj organizace OKTAGON MMA a tento zážitek si budou moci opět brzy vychutnat. 11.9.2021 se totiž největší tuzemská organizace vrátí zpátky do Bratislavy a rozhodně se všichni máme na co těšit.

Do klece se totiž vrátí miláček domácího publika Gábor Borároš, který naposledy nestačil na rozjetého Matúše Juráčka, kterému podlehl jasně na body. Už za pár měsíců však dostane Gábor šanci tuto porážku odčinit a blýsknout se před domácím publikem dalším skvělým výkonem.

Nechybět také nebudou další slovenské hvězdy, jako je Pirát Krištofič, který si v Bratislavské aréně své zápasy naplno užívá nebo „Diamantový Čávo“ Robert Pukač, jenž si nedávno připsal důležité vítězství nad Janem Malachem. Mezi ženami se také ukáže i slovenská hvězda thajského boxu Monika Chochlíková, která bude bojovat o další cenný skalp v MMA.

To nejdůležitější ovšem přijde v hlavním zápase večera, ve kterém se šampion lehké váhy Ivan Buchinger pokusí stát se historicky prvním bojovníkem OKTAGONU, jenž drží dva tituly najednou. Buki totiž zavítá do své dobře známé pérové váhy a je připraven kralovat dvěma divizím.

Soupeři se budou slovenským bojovníkům postupně prozrazovat, ale už teď je jasné, že po Štvanci přijde na řadu další fantastickým turnaj, který všechny fanoušky opět zvedne ze sedadel. Důležité je také zmínit, že galavečer na Slovensku bude prvním a zároveň posledním v tomto roce, což může napovědět, že bude nabitý od začátku až do konce!